Hipp hurra för tjänstepensionsdag, 27 september!

Sep 23, 2016 | Din pension, Dina försäkringar på jobbet, Efterlevandeskydd, Gå i pension, Tiotaggare

27 september har vår alldeles egen kanelbulle sin dag, tjänstepension. På Tjänstepensionensdags webbplats  får du sju tips för en högre pension.

Mina två favoriter av de sju,

Tips 2: Låt ingen annan mumsa på din pension

Tips 4: Dela på deltiden

Och du, glöm inte att fira på tisdag om du har tjänstepension. Skulle du sakna tjänstepension och jobba inom Unionens område, hör av dig till oss så kan vi berätta mer om vad som krävs för att få tjänstepension.

Om Pensionsbloggen

Unionen bjuder årligen in till över 800 informationsträffar om pensioner och försäkringar. Här bloggar vi om samma ämne med förhoppningen om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut kring dina pensioner och försäkringar.

Är du intresserad av att gå på en föreläsning?

Veckans fråga

Vad har jag för medlemsförsäkringar?

Från 1 januari 2018 byter Unionen försäkringsbolag för personförsäkringar från förenade liv. Läs mer om det i tidigare inlägg. Försäkringarna är frivilliga och du väljer själv dina försäkringar. Har du bankid/mobilt bankid kan du logga in och kolla vad du har för försäkringar. På Förenadeliv ser du var du har idag och på Bliwa ser du var du kommer att ha från 1 januari 2018. Brev från Bliwa kommer gå ut. Vad behöver du göra? Betalar du med autogiro behöver nytt medgivande skickas in. Har du särskild förmånstagare behöver det också meddelas Bliwa.

Se fler

Se våra filmer

(Ställ pekaren i kanten på bilden så kommer fler filmer fram)