Hipp hurra för tjänstepensionsdag, 27 september!

Sep 23, 2016 | Din pension, Dina försäkringar på jobbet, Efterlevandeskydd, Gå i pension, Tiotaggare

27 september har vår alldeles egen kanelbulle sin dag, tjänstepension. På Tjänstepensionensdags webbplats  får du sju tips för en högre pension.

Mina två favoriter av de sju,

Tips 2: Låt ingen annan mumsa på din pension

Tips 4: Dela på deltiden

Och du, glöm inte att fira på tisdag om du har tjänstepension. Skulle du sakna tjänstepension och jobba inom Unionens område, hör av dig till oss så kan vi berätta mer om vad som krävs för att få tjänstepension.

Om Pensionsbloggen

Unionen bjuder årligen in till över 800 informationsträffar om pensioner och försäkringar. Här bloggar vi om samma ämne med förhoppningen om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut kring dina pensioner och försäkringar.

Är du intresserad av att gå på en föreläsning?

Veckans fråga

Hur mycket får jag i pension?

Visst är det en fråga man gärna vill ha svar på! Självklart är det många osäkerhetsfaktorer som gäller när man gör prognoser om man har lång tid till kvar till pensionen. Mitt bästa tips är ändå minpension.se. Här får du prognoser på hela ditt sparanade. Ibland kan det vara värt att gå till respektive bolag där man har tex. tjänstepension placerat för att få ännu spetsigare prognos.

Se fler

Se våra filmer

(Ställ pekaren i kanten på bilden så kommer fler filmer fram)