Maxa pensionen – Höj lönen före 60 år

jun 9, 2017 | Gå i pension

I senaste numret av Kollega kan du läsa en artikel om hur du maxar din pension. Ett förtydligande innan du läser artikeln och det är att lönekapning som de skriver om handlar för dig som har Tjänstepensionen ITP2. Är du osäker på om du har ITP2? Logga in Mina sidor på collectum.se med bank-id/mobilt bank-id.

Har du inte tidningen i pappersformat kan du även läsa den digitalt.

 

Om Pensionsbloggen

Unionen bjuder årligen in till över 800 informationsträffar om pensioner och försäkringar. Här bloggar vi om samma ämne med förhoppningen om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut kring dina pensioner och försäkringar.

Är du intresserad av att gå på en föreläsning?

Vanliga frågor

Var kan jag placera min ITP1/ITPK?

collectum.se kan du se vilka bolag du kan välja på.

Se fler

Se våra filmer

(Ställ pekaren i kanten på bilden så kommer fler filmer fram)