Unionens sjukvårdsförsäkring för medlemmar

Jan 12, 2018 | Dina försäkringar på jobbet

1 januari 2018 har du som medlem i Unionen möjlighet att teckna en sjukvårdsförsäkring hos Bliwa. Tidigare har möjligheten till att teckna sjukvårdsförsäkring varit begränsad till egenföretagarmedlemmar. Allt fler yrkesverksamma medlemmar har dock efterfrågat möjligheten att teckna en sjukvårdsförsäkring via Unionen och därför erbjuder vi nu även de yrkesverksamma medlemmarna möjligheten att göra detta.

Läs mer om Unionens sjukvårdsförsäkring på Bliwas hemsida.

Vi har tidigare här på bloggen skrivit om just sjukvårdsförsäkringar då vissa arbetsgivare under lång tid erbjudit sina anställda detta i en eller annan form. Det kan vara bra att läsa det inlägget igen när du funderar på om försäkringen är något för dig.

Du har väl inte missat att vi håller över 550 informationsträffar om pensioner och försäkringar runt om i landet varje år. Vi kommer gärna ut till din arbetsplats och informerar, hör av dig till din närmaste försäkringsinformatör.

Om Pensionsbloggen

Unionen bjuder årligen in till över 800 informationsträffar om pensioner och försäkringar. Här bloggar vi om samma ämne med förhoppningen om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut kring dina pensioner och försäkringar.

Är du intresserad av att gå på en föreläsning?

Veckans fråga

Hur mycket får jag i pension?

Visst är det en fråga man gärna vill ha svar på! Självklart är det många osäkerhetsfaktorer som gäller när man gör prognoser om man har lång tid till kvar till pensionen. Mitt bästa tips är ändå minpension.se. Här får du prognoser på hela ditt sparanade. Ibland kan det vara värt att gå till respektive bolag där man har tex. tjänstepension placerat för att få ännu spetsigare prognos.

Se fler

Se våra filmer

(Ställ pekaren i kanten på bilden så kommer fler filmer fram)