Unionens sjukvårdsförsäkring för medlemmar

jan 12, 2018 | Dina försäkringar på jobbet

1 januari 2018 har du som medlem i Unionen möjlighet att teckna en sjukvårdsförsäkring hos Bliwa. Tidigare har möjligheten till att teckna sjukvårdsförsäkring varit begränsad till egenföretagarmedlemmar. Allt fler yrkesverksamma medlemmar har dock efterfrågat möjligheten att teckna en sjukvårdsförsäkring via Unionen och därför erbjuder vi nu även de yrkesverksamma medlemmarna möjligheten att göra detta.

Läs mer om Unionens sjukvårdsförsäkring på Bliwas hemsida.

Vi har tidigare här på bloggen skrivit om just sjukvårdsförsäkringar då vissa arbetsgivare under lång tid erbjudit sina anställda detta i en eller annan form. Det kan vara bra att läsa det inlägget igen när du funderar på om försäkringen är något för dig.

Du har väl inte missat att vi håller över 550 informationsträffar om pensioner och försäkringar runt om i landet varje år. Vi kommer gärna ut till din arbetsplats och informerar, hör av dig till din närmaste försäkringsinformatör.

Om Pensionsbloggen

Unionen bjuder årligen in till över 800 informationsträffar om pensioner och försäkringar. Här bloggar vi om samma ämne med förhoppningen om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut kring dina pensioner och försäkringar.

Är du intresserad av att gå på en föreläsning?

Vanliga frågor

Var kan jag placera min ITP1/ITPK?

collectum.se kan du se vilka bolag du kan välja på.

Se fler

Se våra filmer

(Ställ pekaren i kanten på bilden så kommer fler filmer fram)