Din pension – on tour

aug 16, 2018 | Din pension

Över 100 föreläsningstillfällen från Arvidsjaur i norr till Ystad i söder när succéföreläsningen Din pension åker på turné.

Under hösten kraftsamlar vi kring pensionsfrågan. Det är föreläsning ”Din pension” som reser på turné och anledningen är att Collectum för fjärde gången har upphandlat vilka bolag som ska få vara med och ta hand om ITP-spararnas tjänstepensioner. Även denna gång lyckades de pressa ner avgifterna. Det innebär mer pension för pengarna till dig som har tjänstepensionen ITP. Värt att berätta om tycker vi.

På vår pensionsföreläsning ”Din Pension” går vi igenom pensionssystemet och berättar vilka val du kan göra och vart du gör dem. Under hösten kör vi över 100 olika tillfällen. Lista på alla träffarna hittar du här.

Vad innebär Collectums upphandling för dig med tjänstepensionen ITP? Börja med att se filmen och kom sen på en av våra träffar.

För dig som fyllt 55 år och börjar att fundera på att ta ut pension har vi en särskild föreläsning som också är populär att besöka. Alla tillfällen hittar du här.

Du har väl inte missat att vi håller över 550 informationsträffar om pensioner och försäkringar runt om i landet varje år. Vi kommer gärna ut till din arbetsplats och informerar, hör av dig till din närmaste försäkringsinformatör.

Om Pensionsbloggen

Unionen bjuder årligen in till över 800 informationsträffar om pensioner och försäkringar. Här bloggar vi om samma ämne med förhoppningen om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut kring dina pensioner och försäkringar.

Är du intresserad av att gå på en föreläsning?

Vanliga frågor

Var kan jag placera min ITP1/ITPK?

collectum.se kan du se vilka bolag du kan välja på.

Se fler

Se våra filmer

(Ställ pekaren i kanten på bilden så kommer fler filmer fram)